null

Taxi - Airport

Tiranë-Rinas, vetëm 1200 Lekë

” FLASH TAXI TIRANA ” ju ofron shërbim të shpejtë dhe korrekt per transfertat në aeroport, me cmimet më të mira.

Telefononi në numrin 0800 1234 dhe operatorët tanë do t’ju pergjigjen menjëherë, ose rezervoni online më poshte.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder