null

Karta V.I.P

Kartë klienti “Flash Taxi”

Pajisu me Kartën V.I.P dhe informohu i pari rreth ofertave tona.

Karta e klientit behet gati 1-ditë mbas aplikimit, sapo të jetë aktive ju do njoftoheni nga operatori ynë

Telefononi në numrin 0800 1234 dhe operatorët tanë do t’ju informojnë rreth shërbimit

APLIKONI PËR KARTË KLIENTI

[]
1 Step 1
Emër
Mbiemër
Numër Kontakti
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Për cdo rrugë mbi 500L ju perfitoni 100L zbritje

Për cdo rrugë nën 500L ju perfitoni 50L zbritje