Jemi në dispozicion 24 orë në ditë 7 ditë në javë. Sherbim profesional. Shoferë të aftë dhe me përvojë.
[]
1 Step 1
Rezervoni lehtësisht udhëtimin tuaj
Emër, Mbiemër
Numër kontakti
phone_iphone
Adresa ku do t'ju marri taksia
room
Destinacioni
location_on
Datarezervimit
date_range
Orari kur dëshironi t'ju vi taksia
access_time
Kërkesa apo nevoja specifike
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

TIRANË - AEROPORT

Oferta është 1200L. Për të përfituar ofertën telefononi në numrin pa pagesë 0800 1234.

TIRANË - QTU

Oferta është 700L. Për të përfituar ofertën telefononi në numrin pa pagesë 0800 1234.

TIRANË - TEG

Oferta është 700L. Për të përfituar ofertën telefononi në numrin pa pagesë 0800 1234.

TIRANË - DURRËS

Oferta është 2200L. Për të përfituar ofertën telefononi në numrin pa pagesë 0800 1234.

TIRANË - ELBASAN

Oferta është 2200L. Për të përfituar ofertën telefononi në numrin pa pagesë 0800 1234.

TARIFA OFERTË

Për oferta të tjera kontaktoni me operatorët tanë në numrin pa pagesë 0800 1234.