Ne jemi në vendosjen e një qëllimi, për të siguruar komoditetin dhe sigurinë e klientëve dhe për të përmirësuar nivelin e kulturës së shërbimit, duke prezantuar shërbimin taksi në përputhje me standardet ndërkombëtare që plotësojnë kërkesë për cilësi në shërbimim.

Shoferet tanë kanë të paktën 10 vjet përvojë dhe flasin rrjedhshëm Anglisht, Italisht. Të gjitha makinat tona janë të pajisura dhe të siguruara me GPS, për sigurinë dhe komoditetin tuaj.

Kemi 24/7 orë shërbim telefonate.

Rezervo Taxi

Flash Taxi

KONTAKT

067 226 0606