null

Taxi - Airport

Tiranë-Rinas, vetëm 1500 lekë

” FLASH TAXI TIRANA ” ju ofron shërbim të shpejtë dhe korrekt per transfertat në aeroport, me cmimet më të mira.

Telefononi në numrin 067 226 0606 dhe operatorët tanë do t’ju pergjigjen menjëherë, ose rezervoni online KLIKONI KETU.

null

Shërbim për Biznesin

Cmimet më konkuruese në treg për të gjitha Bizneset dhe Institucionet.

Ofrojmë shërbim të kualifikuar me çmimet më konkuruese në treg për të gjitha Bizneset dhe Institucionet.

Telefononi në numrin 067 226 0606 dhe operatorët tanë do t’ju pergjigjen menjehere, ose rezervoni online KLIKONI KETU.

null

Explore Albania

Discover Albania

Tourist guide around Albania. We bring you to the tourist destination (360°) with a multi-languages driver, already with such as experiences… Come to explore Albania

Call 069 333 2000 and our operators will respond to you immediately, or book online. Click Here

null

Karta V.I.P

Karta V.I.P TAXI

Pajisu me Kartën V.I.P dhe informohu i pari rreth ofertave tona.

Telefononi në numrin 067 226 0606 dhe operatorët tanë do t’ju pergjigjen menjehere, ose rezervoni online KLIKONI KETU.